Поділитись:

Волинянин потрапив у трійку кращих тренерів України 2017 року

Середа, 03 січня 2018, 09:10
Волинянин потрапив у трійку кращих тренерів України 2017 року

Тренер володимир-волинської жіночої футбольної команди "Ладомир" Олег Бортник потрапив у трійку кращих тренерів України за підсумками минулого 2017 року.

Про це повідомляє "Район.Володимир-Волинський".

На звання "Кращий тренер України" 2017 року претендували представники відомих жіночих футбольних клубів країни, зокрема "Житлобуд-1" (Харків), "Житлобуд-2" (Харків), "Легенда-ШВСМ" (Чернігів), "Пантери" (Умань), "Єдність" (Плиски), "ВО ДЮСШ" (Вінниця), "Ладомир" (Володимир-Волинський), "Ліцей" (Костопіль), "Карпати" (Львів) та "Ятрань-Берестівець" (Уманський район).

Переможцем у номінації стала тренер харківського "Житлобуд-1" Валентина Котик, яка на чотири пункти обійшла тренера нинішнього чемпіона країни "Житлобуд-2" Наталію Зінченкою. Трійку лідерів доповнив керманич ФК "Ладомир" з Володимира-Волинського Олег Бортник.

Кращий тренер України 2017 року:

1. Котик Валентина (Житлобуд-1) - 55.

2. Зінченко Наталія (Житлобуд-2) - 51.

3. Бортник Олег (Ладомир) - 33.

4. Кулик Володимир (Легенда-ШВСМ) - 27.

5. Ігнатович Наталія (Єдність) - 23.

6-7. Деренюк Юрій (Пантери) - 11.

6-7. Дудник Олександр (ВО ДЮСШ) - 11.

8. пею Володимир (Ятрань-БЕРЕСТІВЕЦЬ) - 10.

9. Сидорчук Микола (Ліцей) - 6.

10. Чайка Надія (Карпати) - 4.

Довідково:

Жіночий футбольний клуб "Ладомир" створений на базі жіночої футбольної секції при Володимир-Волинській спеціалізованій школі-інтернат І-ІІІ ступенів "Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки".

Команда виступала в змаганнях першої української жіночої ліги, після успішного виступу на попередньому етапі в чемпіонаті 2017 року вийшла до фінального етапу турніру першої ліги, який відбувся у Винниках. У півфіналі турніру володимирський клуб обіграв "Янтарочку" з Новояворівська, а в фінальному матчі переграли "Маріупольчанку" з Маріуполя. Із сезону 2017—2018 року жіночий футбольний клуб "Ладомир" виступає у вищій жіночій лізі України.

Надрукувати
мітки:
коментарів