Поділитись:

Скільки коштує в Луцьку приготувати кутю? (ціни)

Середа, 03 січня 2018, 21:00

Різдво в українській родині традиційно не обходиться без куті. У кожного дому власні секрети приготування цієї страви. Втім незмінними інгредієнтами є пшениця, мак, сухофрукти, горішки та мед.

ІА "Конкурент" вирішив дослідити скільки коштуватиме приготування цієї страви. Для цього у різних супермаркетах та на Центральному ринку дослідили ціни. Зауважимо, що ціни досліджували напередодні нового року.

Якщо ви хочете приготувати кутю на відварі з сушки, то зважайте, що не у всіх супермаркетах є цей товар. Також не у всіх магазинах можна знайти волоські (грецькі) горіхи. Вони є хіба у складі суміші горіхів.

Однак, перед різдвяними святами практично усі великі супермаркети пропонують потрібні для куті товари на вагу. А на ринках такого

Отож, судячи з цін та різноманіття, найдешевше все ж купувати продукти для цієї страви на ринку. Це можна пояснити тим, що усі складники – це продукти сільського господарства і є власного виробництва чи не у кожній оселі в селі. З продавцями можна поторгуватися, більший вибір пропозиції. Разом із тим, ціни на більшість продуктів не дуже відрізняються. Виняток хіба що мед – у бджолярів на ринку він відчутно дешевший.

Надрукувати
мітки:
коментарів