Корпоративні ялинки волинських підприємств (Фото)

Вівторок, 02 січня 2018, 21:00

Новорічний період – це час, коли все місто починає нагадувати неймовірну казку з ошатно вбраними ялинками, святковими вітринами магазинів та ілюмінацією у вікнах лучан.

Ялинки – це важливий атрибут в родині чи не кожного волинянина. Втім наші волинські підприємства не забувають створювати новорічний настрій й для своїх працівників. Відтак з роками випрацювалась гарна звичка не просто ставити новорічні ялинки в холі офісу чи на виробництві, а й наряджати її в корпоративні кольори, або й навіть робити ці ялинки нестандартними і цікавими.

ІА "Конкурент" вирішило зазирнути у найуспішніші підприємства краю і подивитись, які ж корпоративні лісові красуні радують око їхніх працівників.

"Модерн-Експо"

Ялинка підприємства "Модерн-Експо" нежива. Втім вона надсучасна та модернова, оскільки й саме підприємство намагається йти в ногу з часом і світовими новинками в своїй сфері.

Ось така ялинка в «Модерн-Експо»

Модерна ялинка «Модерн-експо»

Так ялинка «Модерн-Експо» виглядає, з середини

"Татрафан" ("Теріхем")

На підприємстві "Татрафан" вирішили зробити ялинку ... з відходів виробництва.

Справа в тім, що підприємство займається виготовленням поліпроміленової плівки. В процесі виробництва утворюються відходи. З цих відходів і зроблена ялинка підприємства, яку виготовила для них луцька фірма "ПластМакс". Цікаво й раціонально, ми вважаємо!

І не скажеш, що ця симпатична ялинка колись була відходами виробництва «Татрафану»

ТзОВ "П'ятидні"

Відоме агропідприємство "П'ятидні" з Володимир-Волинського району теж встановили в своєму офісі та святково прикрасили лісову красуню.

«П'ятиднівська» ошатно вбрана ялинка

Підприємство "Кромберг енд Шуберт"

Підприємство "Кромберг енд Шуберт" прикрасило свою штучну ялинку в корпоративні кольори. Відтак домінують на ялинці прикраси сріблясто-фіолетового кольору.

Окрім того, поблизу головної ялинки "Кромберга" облаштована фотозона, де всі працівники роблять святкові знімки.

"Насправді у нас були ідеї зробити якусь нестандартну ялинку, ось, наприклад, на нашому святковому бігборді (який до слова можна побачити в місті – К.) ялинка стилізована із лого Мерседеса (наш клієнт), але потім ми вирішили, що "новорічний куточок" на роботі повинен мати домашню атмосферу, теплу і просту. Тому зробили традиційну ялинку", – розповіли у прес-службі підприємства.

Ялинка «Кромберг енд Шуберт» вбрана в корпоративні кольори

Поблизу ялинки є й святкова фотозона

Підприємство "Тигрес"

Підприємство "Тигрес" відоме тим, що займається виготовленням дитячих іграшок та речей. Цікаво, що й свою корпоративну ялинку креативні працівники прикрасили м'якими іграшками. Мило та по-дитячому!

Діти такій ялинці від «Тигреса» тільки зрадіють

ТМ "Забіяка"

Цього року вибір "Забіяки" зупинився на "штучній" ялинці, адже всіма силами вони підтримують збереження вже і так рясно вирубаних за останні роки лісів. Оформлена ялинка у їхніх корпоративних кольорах і дуже мінімалістично. Це також "забіяківське" "неписане" правило: прийнятний мінімалізм, який вони сповідують й у корпоративному стилі, у кількості спецій в продукції, у часі доставки продукту від виробництва до прилавку. А ще цікавий момент: кількість іграшок на їхній ялинці дорівнює кількості департаментів. Таке собі новорічно-різдвяне родинне дерево ТМ "Забіяка".

Мінімалістична ялинка «Забіяки»

Будівельна фірма "Інвестор"

Штучну ялинку в офісі підприємства встановили ще 12 грудня. Оскільки ялинка корпоративна, то і вирішили її прикрасити корпоративними кольорами. Просто й елегантно водночас.

Для корпоративної ялинки «інвестора» відвели цілий затишний куточок

ПрАТ "Луцьксантехмонтаж № 536"

На підприємстві розповіли про свою традицію встановлення корпоративних ялинок. За період існування підприємства його новорічні корпоративні ялинки зазнавали багатьох змін і трансформацій: від великої живої ялинки до сучасного варіанту сприйняття новорічного декору, на якому зупинились цього року.

Часи міняються – підприємство збільшується і вже, на радість всім, не вміщується у власному актовому залі. Тепер ялинки невеличкі і розміщуються в кабінетах працівників, створюючи всім новорічну атмосферу в очікуванні дива!

Мініатюрні й симпатичні ялинки «Луцьксантехмонтажу»

Замість традиційної новорічної ялинки- елементи новорічного декору «Луцьксантехмонтажу»

"Волиньобленерго"

У товаристві вже доброю традицією стало по-святковому прикрашати ялинку, що росте поблизу адмінбудівлі. До слова, дерево у далеких 1970-х посадили працівники "Волиньобленерго". За ці роки ялинка стала не просто окрасою підприємства, а ще й у ній живуть різні птахи, яких підгодовують працівники товариства

Мерехтлива та яскрава ялинка «Волиньобленерго»