Поділитись:

Як у Луцьку працює сервіс гіфт-боксів в Instagram (фото)

Понеділок, 01 січня 2018, 20:00

Покупки новорічних, різдвяних чи приурочених до інших свят подарунків нерідко даються дуже тяжко. Хтось не знає, що подарувати коханому, племінниці чи подрузі. Проте "сучасні технології" не стоять на місці =)

Волинянка Анна Єфімчук (wowgiftbox.ua) пропонує допомогти із підготовкою подарунків. Вона компонує неймовірні коробочки із сюрпризами, які неодмінно сподобаються усім. Саме перед різдвяними святами "Конкурент" поцікавився у дівчини, як їй вдається догодити із подарунком усім покупцям.

СТАРТ

Дівчина розповіла, що друзі стали її натхненниками у її "подарунковій" справі.

"Можливо я видамся вам дивною, але я дуже люблю робити подарунки ніж отримувати їх (сміється ред.). Мої друзі спонукали мене до створення таких собі сюрпризів, як я їх ще називаю "гіфт-бокси". Коли виникає черговий привід для привітання, друзі уже знають, що я подарую ним щось неймовірне. Вони неодноразово говорили мені, що це чудова ідея, що я могла б заробити на цьому. І я подумала, чому б і ні? Адже ці подаруночки приносять не тільки людям задоволення, а й особисто мені", – розповіла Анна.

Волинянка додала, що завжди любила творчість, мріяла бути дизайнером. І хоч зараз вона не студентка омріяного факультету дизайну, проте ні разу не пошкодувала, що вступила до ЛНТУ на факультет бізнесу. Майстриня переконана, що її майбутня професія тісно пов'язана з теперішньою діяльністю.

"Як каже один з моїх викладачів: "Головна особливість менеджера – вдало розраховувати свій час, до дрібничок". Тому мені вистачає часу і на навчання і на "подарункову" діяльність", - зауважила студентка.

Також вона розповіла, що такі гіфт-бокси подобаються і хлопцям, і дівчатам. А найчастіше їх обирають для своїх коханих, рідних, малечі та батьків.

СПЕЦИФІКА РОБОТИ

Анна розповіла, що коробочки підбирає індивідуально за ціною і побажаннями клієнта. Також виготовляє вже можливі варіанти, які розміщує в інстаграмі.

"Дізнаюсь, хто майбутній власник боксу (хлопець/дівчина), скільки років, який привід для подарунку і узгоджую усі компоненти. В коробці може бути що завгодно: солодощі, алкоголь, чашки, маски для обличчя, бомбочки для ванн, різний декор. Все залежить від креативності моєї та замовника", – розповіла майстриня.

Вона зауважила, що на виконання замовлення зазвичай затрачає близько 2-3 днів, однак у експрес-режимі можливе виготовлення подарунку й за 1 день.

"Ідеї компонентів приходять швидко, а на самі пошуки витрачається значно більше часу. Зазвичай на пошуки потрібних подарунків іде багато часу, сил і коштів. Натомість, я роблю це все за вас, враховуючи фінансові можливості. Навіть за якість обраних виробів турбуватись не потрібно, адже я обираю відомі, популярні марки вітчизняних і зарубіжних виробників, які перевірені особисто мною", – додала майстриня.

РОДЗИНКА

"Родзинкою своєї діяльності я вважаю те, що "гіфт-бокси" є унікальними, стильними подарунками, які я підбираю виключно за вподобаннями майбутнього власника", – розповіла волинянка.

Та наголосила, що покупцям не варто перейматися стосовно того, що подарунок не сподобається. До того ж ніхто не пошкодує про витрачені кошти, адже подарунок принесе тільки користь, приємність та гарний настрій.

СПІВПРАЦЯ

"Я цілком відкрита до співпраці", – зауважила майстриня, яка нещодавно розпочала свою діяльність.

Проте її коробочки вже неодноразово замовляли у Луцьку та Волині.

"Багато моїх "гіфт-боксів" уже побували в різних куточках України. Найчастіше замовляють із Західної України, також із Київщини, Харкова, Запоріжжя", – розповіла Анна.

ЦІНА

Вартість такого креативного подарунка безпосередньо залежить від вмісту коробки.

"Мінімальна ціна стартує від 200 грн, винятком є серія міні-подаруночків за 150 грн. Замовляють найчастіше в розмірі 400-500 грн.", - розповіла цінову політику волинянка.

ПРО КОНКУРЕНТІВ

"Конкуренції не боюся. Вона завжди була і буде, просто варто робити щось справді цінне", – лаконічно відповіла майстриня.

ПЛАНИ

"У майбутньому я буду вдосконалюватися, розширюватися, співпрацювати з різними компаніями", – зізналася Анна.

Та розповіла, що вже навчається курсу "lettering" для того, щоб доповнювати коробочки власними листівками з оригінальними шрифтами.

Надрукувати
мітки:
коментарів