Поділитись:

Волинські лісівники нагородили маленьких майстрів новорічних іграшок (фото)

Четвер, 21 грудня 2017, 16:27

Юні волиняни, які брали участь у конкурсі від волинських лісівників, отримали нагороди за найкраще виготовлені новорічні іграшки.

Нагородження відбулося у четвер, 21 грудня, у Лісівничому молодіжному центрі, що діє на базі ботанічного заказника загальнодержавного значення "Воротнів" (ДП "Ківерцівське ЛГ").

До нагородження діти із місцевої школи, які виготовляли витинанки у центрі, допомогли лісівникам прикрасити ялинку. Адже невдовзі вона даруватиме новорічний настрій усім охочим, які відвідуватимуть "маленьку Швейцарію" під Луцьком.

Лісівники радо спостерігають за прикрашанням ялинки><span class=Лісівники радо спостерігають за прикрашанням ялинки

Згодом голова Волинської обласної організації Товариства лісівників України Борис Бабеляс вручив трьом маленьким умільцям грамоти на грошові винагороди.

Нагородження переможців><span class=Нагородження переможців

Нагородження третьокласниці><span class=Нагородження третьокласниці

Переможці конкурсу та Борис Бабеляс><span class=Переможці конкурсу та Борис Бабеляс

Переможець Дмитро Бондар><span class=Переможець Дмитро Бондар

Третє місце серед сотень виробів здобула іграшка третьокласниці з Устилуга Анни Кухарук. Друге місце – за восьмикласницею із селища Колки Анастасією Островською. Переміг – новорічний годинник учня 4 класу із села Кримне Дмитра Бондара.

"Ми заходили в інтернет, щоб знайти виріб. Потім вже побачили і почали виготовляти із коробки, ниток. Мені у всьому допомагала мама. Такого годинника ми робили два дні. На що витрачу виграні гроші, ще не придумав. Певно, наступного року знову візьму участь у такому конкурсі", – піднесено розповів переможець Дмитро.

Анастасія Островська та її новорічна іграшка><span class=Анастасія Островська та її новорічна іграшка

"Усі іграшки зроблені з різних матеріалів. Ми самі дивувалися, як у дітей працює фантазія. Розуміємо, що діти працювали разом із батьками, матерями, вчителями, керівниками учнівських лісництв. Ми хочемо, щоб діти такому вчитися – є лісова галузь, там є ялинка, там є зайчик, там є лисичка. Треба, щоб вони привчалися", – зауважив працівник прес-служби Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Цюриць.

Іграшки усіх маленьких волинян залишаться у заказникові та даруватимуть святковий настрій усім відвідувачам "волинської Швейцарії".

Надрукувати
мітки:
коментарів