Поділитись:

#Cім_сорок. Луцькі ялинки – на колір і смак товариш не всяк

Четвер, 21 грудня 2017, 07:40
#Cім_сорок. Луцькі ялинки – на колір і смак товариш не всяк

Та вона страшна!

Та вона нормальна!

Та подивіться як в Парижі?

Та ми ж не Париж!

Гуділи у фейсбуках люди, а вона – а якщо бути точним вони, три ялинки у центрі Луцька – стояли і нехай простоять ще сотні років.

Прикраси головних новорічних ялинок Луцька дійсно з роками мало чим змінюються, як і отой "святковий паркан" навколо дерев і сама затяжна церемонія. Дітки молодці, але у такий холод цінується час і здоров'я.

Тому тим, кому хочеться чогось сучасного і не звичного – раджу піти до ялинки біля РЦ "Промінь".

Всі, хто схиляється до класики, складуть компанію зеленому тріо в гірляндах на Театральному майдан. Декому ближча до душі ялинка біля ПортCity.

А ті, кому не подобається жоден з варіантів, уявімо типову українську хрущовку. Навіть якщо ви вмеблюєте її сучасними диванчиками та кріселками чудернацьких форм та незвичних кольорів, ви все одно будете в хрущовці. Аби змінити ці вузькі стіни, щось треба розбити, десь треба вирвати підлогу, а десь вирівняти стелю. Це буде коштувати великих грошей. І треба наважитися їх віддати (а спочатку заробити), аби змінити якісно інтер'єр. І уявімо, що ви згодні. Але у вашій хрущовці живе бабця, яка вважає, що достатньо таки купити просто новий диван. Також живе дядько, який думає, що за ці гроші ліпше поїхати на відпочинок. І не забувайте про тітоньку, який завжди все не подобається.

Тому, перш ніж обурюватися, потрібно задумуватися, скільки би ви, як лучанин, витратити на ялинку, чи доречно це у нинішніх бюджетних умовах та чи є альтернативи? Бо зрештою, це може викликати нову хвилю обурення.

Можливо, вдалося би піти шляхом, як це зробили у парку, залучивши бізнес. До слова, такий варіант вже Луцьк проходив у 2010 році. Тоді ялинку прикрасила фінансова установа, розмістивши на дереві свій логотип. Тож і у цьому випадку мінуси є.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів