Поділитись:

Волинський лісівник отримав керівну посаду в Чернівцях

Середа, 20 грудня 2017, 09:31

Віктор Сахнюк, який працював першим заступником – головним лісничим Волинського ОУЛМГ, став заступником начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства (ОУЛМГ).

На новій посаді волинянина представив заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар, – інформує прес-служба Державного агентства лісових ресурсів.

"Знаю Віктора Анатолійовича як відповідального і досвідченого спеціаліста сфери лісового господарства, який пройшов усі посадові сходинки на галузевих підприємствах – від простого робітника, майстра лісу до директора одного з найпотужніших держлісгоспів Волині – Ківерцівського. Обіймав посади головного лісничого обласного управління, заступника начальника. Тому добре знає галузь, знає як працюють на лісосіках, на посадці лісу, в переробних цехах, – сказав Володимир Бондар, представляючи колективу та директорам лісогосподарських підприємств нового заступника начальника Чернівецького ОУЛМГ. – Віктор Анатолійович – людина молода, перспективна, свої професійні здібності доведе роботою на користь лісовому господарству нашої держави разом з високопрофесійним колективом буковинських лісівників".

Надрукувати
мітки:
коментарів