Поділитись:

Дітям луцьких Героїв АТО організували відпочинок

Вівторок, 19 грудня 2017, 18:20
Дітям луцьких Героїв АТО організували відпочинок

Діти луцьких Героїв, які загинули під час антитерористичної операції, відпочиватимуть у Львові, Трускавці та трьох міста Республіки Польща.

Такий подарунок до Дня Святого Миколая їм влаштувало керівництво підшипникового заводу "SKF Україна" та Благодійний фонд "Волинь-2014". Для організації та проведення цих заходів підприємство "SKF Україна" виділило 120 тисяч гривень, – інформує прес-служба Благодійного фонду.

Для дев'яти дітей старшого віку організовано поїздку до Республіки Польща. Під час дводенної екскурсії вони відвідають найкращі туристичні маршрути Хелма, Замості, а також гулятимуть Парком Юрського Періоду в місті Балтув та завітають до садиби Святого Миколая. До Львова та Трускавця на два дні вирушать 22-є молодших діток в супроводі 11 мам.

У столиці Західної України дітлахи відвідають майстерню шоколаду та побувають в цирку, а в курортному Трускавці на них очікує зустріч з дельфінами у дельфінарії "Оскар". Окрім цікавих подорожей, на дітей також чекають подарунки. Компанія "SKF Україна", ось уже три з половиною роки опікується турботою про дітей з Луцька, чиї батьки загинули на Сході України, захищаючи свободу і незалежність нашої держави.

Торік підшипниковий завод дарував цим діткам планшети і велосипеди, а на нинішнього Миколая – цікаві і пізнавальні подорожі.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024