Поділитись:

Палиця закликає європейців інвестувати у Волинь

Середа, 02 березня 2016, 12:08

Німецька делегація презентувала керівництву Волинської обласної ради Програму сприяння зеленій модернізації української економіки.

Програма реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва. Про це стало відомо у середу, 2 березня, під час зустрічі голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці з представниками Програми сприяння зеленій модернізації української економіки.

Як розповіла заступник директора Програми Тетяна Аніщук, на регіональному рівні вони передбачають налагодження багатостороннього діалогу з питань розвитку зеленої економіки, а також сприяння розвитку послуг з енерго- та ресурсоефективності, які надають установи підтримки бізнесу та підвищення якості послуг місцевих сервіс провайдерів у цій галузі.

Своєю чергою, Ігор Палиця висловив надію, що представники німецької делегації допоможуть розробити для області проекти та залучити інвестиції, а не лише даватимуть вказівки.

"Два роки тому я зустрічався з міністром закордонних справ Німеччини в Одесі, він питав яка в нас ситуація. Я сказав, що все буде добре, але в Україну потрібно інвестувати, а не давати тільки моральну підтримку", - сказав голова облради.

У підсумку було прийнято рішення детальніше пропрацювати положення про співпрацю.

Надрукувати
мітки:
коментарів