Поділитись:

У Луцьку прийняли присягу майже півсотні нових патрульних (фото)

Вівторок, 19 грудня 2017, 15:10

Нові луцькі патрульні, які проходили вишкіл у Сокиричах, офіційно доєдналися до лав полісменів міста.

У вівторок, 19 грудня, в Управлінні патрульної поліції міста 46 нових співробітників прийняли присягу служити українському народу. Серед нових полісменів – 9 жінок та 37 чоловіків, які вже готові заступати у наряд та сумлінно виконувати службові обов'язки.

Варто зауважити, що саме цього дня виповнюється 2 роки Патрульній поліції Луцька. Тож привітати усіх працівників завітали керівники МВС, Нацполіції, представники влади та рідні.

Із вітальними словами виступили начальник патрульної поліції міста Луцька Олександр Вовченко, начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига, представник громадського формування "Самооборона Волині" Олександр Ніколайчук, депутат обласної ради Михайло Імберовський, представник міської ради Ігор Поліщук.

Дійство розпочалося зі слів присяги: "Я, усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити українському народу…". Хвилиною мовчання вшанували поліцейських, які загинули при виконанні своїх службових обов'язків. Також патрульні поклали квіти до пам'ятника Божої Матері.

Досвідчених працівників патрульної поліції міста нагородили подяками та грамотами за сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов'язків, забезпечення охорони громадського порядку, віддану службу та особистий внесок в розбудову патрульної поліції.

Патрульним подякували за службу та наголосили, що вони є прикладом реформування та великих змін.

Начальник УПП у місті Луцьку у коментарі "Конкуренту" зауважив, що згодом до нинішніх працівників приєднаються ще десятки майбутніх копів.

"Очікуємо десь на березень-квітень місяць ще поповнення на 90 працівників. Кризи з кадрами вже не буде", – зауважив Олександр Вовченко.

Новачок-патрульна Тетяна Хинюк розповіла, що за 4 місяці навчання вона здобула необхідні навички та вміння, які застосовуватиме на практиці. Адже вже за кілька днів заступає на чергування.

"Я думаю що на цей раз врахували усі помилки і в нас вже навчання тривало 4 місяці. Взагалі було дуже цікаво. Дуже рада, що я пішла, що я маю тепер таких хороших знайомих, з якими я навчалася. Є дуже багато викладачів, яким я вдячна за те, що вони нас навчили. Я думаю, що ми стали розумнішими", – підсумувала молода патрульна.

Надрукувати
мітки:
коментарів