Факультет СНУ запрошує на навчання за скороченим терміном

Вівторок, 19 грудня 2017, 09:16

Факультет філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 2018 року оголосить набір на освітній ступніь бакалавра за скороченим терміном.

Навчання триватиме 1 рік і 10 місяців – на денній формі, 2 роки і 10 місяців – на заочній формі для тих випускників училищ, коледжів, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за будь-якою спеціальністю, – інформує на своїй сторінці у Facebook декан факультету Юрій Громик.

Вступникам запропонують такі спеціальності, спеціалізації й освітні програми:

  • 014 "Середня освіта", спеціалізація "Українська мова і література", освітня програма "Українська мова та література. Світова література", кваліфікація "учитель української мови, української і світової літератури" – денна і заочна форма;
  • 014 "Середня освіта", спеціалізація "Мова і література (із зазначенням мови)", освітня програма "Польська мова", кваліфікація "вчитель польської та англійської мов" – заочна форма.

Вступний іспит – з української мови і літератури (в обох випадках) – буде відбуватися в університеті. Для вступу на освітню програму "Польська мова" знання польської мови не обов'язкове. Випускників загальноосвітньої школи прийматимуть на навчання на всі наші спеціальності, спеціалізації й освітні програми тільки за результатами ЗНО.