Поділитись:

На Волині заблокували шість російських вантажівок, – активіст

Середа, 02 березня 2016, 09:11
На Волині заблокували шість російських вантажівок, – активіст

Активісти волинського осередку ВО "Свобода" заявляють, що заблокували на кордоні України і Білорусі шість вантажівок із російськими номерними знаками.

"Ситуація зараз така. Хлопці заблокували п'ять москальських фур. На під'їзді шоста", – написав на своєму фейсбуці Олесь Бик.

"Москалі зараз хочуть сформувати колону і разом з патрульною машиною "орлів Авакова" у супроводі проїхати через всю Волинь в напрямку на Чоп. Можливий маршрут через Володимир-Волинський, Нововолинськ і далі на Галичину і на Закарпаття. Із слів самих водіїв послуга супроводу поліцаями Авакова через всю Волинь буде їм вартувати по 1175 гривень з кожної фури", – каже він.

"Наші хлопці з дальнобійниками проводять роз'яснювальну роботу з приводу причин блокування їхніх фур. Московити були до сьогодні переконані, що у нас триває громадянська війна на Сході, а не українсько-російська війна. Думали водії, що там воюють прихильники Януковича з прихильниками нинішнього режиму. Дивуються, коли їм кажуть, що в Україні на Донбасі воюють москальські солдати, які вбивають українців", – додав він.

Нагадаємо, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що "Свобода" з 26 лютого відновлює акцію з блокування проїзду російських вантажних автомобілів територією України.

На Волині заблокували шість російських вантажівок, – активіст

Фото зі сторінки Олеся Бика на фейсбуці.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024