Поділитись:

Хто "кришує" "бурштиновий бізнес", говорили в Луцьку

Середа, 02 березня 2016, 10:00

У новій програмі ток-шоу "Протилежний погляд", гості дадуть відповіді на незручні, а то й болючі для декого питання, пов'язані з нелегальним видобутком бурштину.

На Волині, ця тема – резонансна. Підтвердженням цьому є велика кількість запрошених, які відмовилися від участі в шоу. Були й такі, що погодилися, але в останній момент повідомили про небажання говорити про проблему перед об'єктивами телекамер.

Гості передачі: Анатолій Вітів, Олександр Свирида, Сергій Поха, Анатолій Максимчук, Володимир Солоненко та Сергій Наумук міркували як вирішити проблему нелегального видобутку бурштину та намагалися вияснити, хто все ж таки "кришує" незаконний бізнес.

З одного боку нас запевняють, що бурштин під надійною охороною, а з іншого – що його копають і далі. Хтось каже, що потрібно змінювати закон, хтось – що боритися з корупцією. Одні за державний видобуток, інші за приватний.

Результат "бурштинової лихоманки" – зруйновані ліси, загострення криміногенної ситуації, загроза соціального вибуху та мільйонні збитки для держави.

Про цю та інші пов'язані проблеми з напівдорогоцінним каменем дивіться у новому випуску ток-шоу "Протилежний погляд" у пятницю, 4 березня, на телеканалах "Волинь-нова" та "Слово Волині" о 19:45.

Слідкуйте за новинами та анонсами на сторінці ток-шоу у "Facebook" та на Youtube-каналі.

Надрукувати
мітки:
коментарів