Поділитись:

На Волині посилили охорону кордону

Середа, 13 грудня 2017, 12:50
На Волині посилили охорону кордону

Напередодні новорічно-різдвяних свят майже 100 офіцерів Державної прикордонної служби України вирушили на посилення охорони кордону з країнами Європейського Союзу.

Посилання передбачене у межах Волинської, Закарпатської та Чернівецької областей, – інформує прес-центр Держприкордонслужби.

Відповідно до результатів аналізу оперативно-службової діяльності на кордоні з країнами ЄС, зафіксували активізацію протиправної діяльності, пов'язаної з переміщенням через державний кордон груп незаконних мігрантів, підакцизних товарів, зокрема з використанням схованок, малої авіації тощо.

Відтак ухвалили рішення посилити охорону державного кордону на найбільш загрозливих напрямках, а саме Луцького, Чопського, Мукачівського та Чернівецького прикордонних загонів.

Прикордонні загони виконуватимуть завдання з охорони державного кордону, запобігатимуть будь-яким спробам переправлення нелегальних мігрантів, корупційним та контрабандним проявам, адміністративним правопорушенням та іншим діям протиправної діяльності на кордоні України.

Надрукувати
мітки:
коментарів