Поділитись:

У волинській "Солідарності" переобрали очільника

Вівторок, 12 грудня 2017, 21:15
У волинській

Найближчі два роки головою Волинської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка" "Солідарність" знову буде Роман Романюк.

Конференція Волинської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" зібрала 75 членів. Сама ж конференція відбулась у вівторок, 12 грудня.

Роман Романюк як голова Волинської територіальної організації "Блок Петра Порошенка "Солідарність" розповів, що організація утворена у 2014 році і розпочала свою діяльність шляхом розбудови місцевих організацій партії. Нині налічує 4 міських та 16 районних організацій партії та має 972 партійців.

Роман Романюк представив присутнім реалізовані партійні та власні проекти. Серед них – громадська приймальня партії, підтримка АТО, толока, розвиток місцевого самоврядування, антикорупція, курси англійської мови, "книга на Схід"

Він відзначив, що успішно функціонують громадські приймальні партії, яких в області є 21. За період їхньої діяльності до партії звернулося 4 865 волинян. Нині ще 120 звернень перебуває на розгляді.

З ініціативи заступника голови Волинської ОДА Сергія Кошарука та організації в місті Ковелі була організована арт-терапія.

Також з ініціативи очільника луцької "Солідарності" Петра Нестерука в травні 2017 року було організовано відпочинок на Світязі дружин загиблих бійців АТО.

Також Роман Романюк доповів, що за результатами виборів 2015 року від "Солідарності" на Волині було обрано чотирьох міських голів, 23 – селищних. 13 депутатів обласної ради, 26 депутатів сільських, селищних рад, депутатів районних рад – 113.

"Більш ніж впевнений, що ми є сильні і готові до значно кращих результатів", – мовив Роман Романюк.

Після звіту перейшли до обрання голови Волинської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність", оскільки в попереднього голови Романа Романюка повноваження завершились. Втім присутні вирішили його переобрати головою знову терміном на два роки.

Надрукувати
мітки:
коментарів