Поділитись:

Ще один український банк підключився до системи Android Pay

Вівторок, 12 грудня 2017, 15:55
Ще один український банк підключився до системи Android Pay

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розпочинає підтримку безконтактних платежів Android Pay в Україні.

Про це повідомляється на сайті ПУМБ.

З 12 грудня 2017 року всі держателі платіжних карт Masterсard від ПУМБ зможуть доєднатися до міжнародних стандартів і здійснювати безконтактні оплати за допомогою смартфонів на ОС Android.

Android Pay для клієнтів ПУМБ працює з використанням глобальної платформи токенізації Mastercard (MDES). Вона допомагає перетворити підключені пристрої, наприклад, смартфон з NFC-чіпом, в безпечний платіжний інструмент за допомогою cпеціального шифрованого ключа – токена.

Щоб скористатися системою електронних платежів Android Pay, власникам смартфонів, які працюють на базі ОС Android 4.4 і вище з підтримкою технології NFC, необхідно встановити безкоштовний застосунок Android Pay в магазині Google Play Market. У встановленому застосунку потрібно ввести дані платіжної картки Masterсard від ПУМБ. Після цього можна здійснювати швидкі платежі на безконтактних POS-терміналах. Клієнти ПУМБ зможуть відчути всі переваги безконтактної оплати покупок у магазинах. Для цього необхідно лише розблокувати мобільний пристрій та піднести його до термінала прийому платежів.

Україна стала 15-ю країною світу, де компанія Google запустила свій платіжний сервіс Android Pay.

Надрукувати
мітки:
коментарів