Поділитись:

За рік волиняни поповнили податками держбюджет на 2 мільйони гривень

Вівторок, 12 грудня 2017, 09:56
За рік волиняни поповнили податками держбюджет на 2 мільйони гривень

До загального фонду державного бюджету на Волині за підсумками 11 місяців 2017 року зібрано 2,3 мільйони гривень податкових платежів.

Минулорічні показники іззабезпечення надходжень до держбюджету в області перевищено на 436,3 мільйона гривень. Про це поінформувала начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук, – повідомляє прес-служба.

"Ріст надходжень до держбюджету на 23,8 відсотка до минулого року забезпечено шляхом підвищення аналітичної складової в роботі органів ДФС, завдяки конструктивній взаємодії з платниками податків та запровадженню електронних сервісів, що виключають корупційні ризики", – наголосила Світлана Савчук.

Відтак, в ГУ ДФС у Волинській області прогнозують суттєве перевиконання показників з мобілізації надходжень до бюджетів усіх рівнів.

Як свідчить аналітика, до держбюджету з Волині надійшло податку на додану вартість – 966,7 млн грн, податку на доходи фізичних осіб – 643,7 млн грн, податку на прибуток – 351,3 млн грн, військового збору – 182,9 млн грн, рентної плати – 77,8 млн грн, зокрема за користування надрами для видобутку газу – 49,1 млн. гривень.

Нагадаємо, що за підсумками 11 місяців 2017 року на Волині подолано 5-ти мільярдний рубіж зі збору податків. Зокрема, до бюджетів усіх рівнів на Волині сплачено 5 мільярдів 75 мільйонів гривень податкових платежів, що на понад 1 мільярд більше проти аналогічного періоду минулого року.

Надрукувати
мітки:
коментарів