Поділитись:

"Ощадбанк" два дні не прийматиме платежів через відділення

Понеділок, 11 грудня 2017, 18:10

У суботу, 16 грудня, та неділю, 17 грудня, відділення "Ощадбанку" будуть працювати в режимі консультацій.

Комунальні та інші платежі можна буде здійснити в ІПТ та Ощад 24/7, – інформує прес-служба.

"Ощадбанк" переходить на новий План рахунків бухгалтерського обліку. Це забезпечить підвищення прозорості, надійності, безпеки банківської системи України загалом та якості послуг для клієнтів зокрема.

Банк здійснив усі підготовчі роботи заздалегідь. Для мінімізації незручностей фінальний етап переходу на новий план рахунків буде проведено у вихідні дні. Відповідно, змінять графік роботи відділень. Зміни торкнуться частини мережі відділень, що зазвичай працюють у вихідні дні: в суботу, 16 грудня, та неділю, 17 грудня, відділення будуть працювати в режимі консультацій.

Банк заздалегідь попереджає клієнтів про зміну номерів рахунків:

  • юридичним особам будуть надіслані письмові повідомлення з інформацією про порядок дій;
  • фізичних осіб буде проінформовано за допомогою оголошень у відділеннях; відповідну інформацію буде розміщено на офіційному сайті, на ФБ-сторінці та у веб-банкінгу "Ощад 24/7" та надіслано SMS-повідомленням.

Від клієнтів – фізичних осіб зміна номерів рахунків не потребує додаткових дій. Усі договірні умови, окрім реквізитів рахунку, залишаються без змін.

У вказаний період операції по платіжних картках у банкоматах, інформаційно-платіжних терміналах та торговельно-сервісній мережі проводитимуться в звичайному режимі без обмежень. Кошти на карткових рахунках будуть доступні у звичайному режимі. Можливе часткове обмеження лише функціоналу онлайн-сервісів "Ощад 24/7" у частині перегляду залишків по поточних, кредитних та депозитних рахунках та проведення операцій з ними.

З 18 грудня всі відділення Ощадбанку та система "Ощад 24/7" будуть працювати в стандартному режимі.

Надрукувати
мітки:
коментарів