Поділитись:

У Луцьку навчали бути INSTA-босами (фото)

Субота, 09 грудня 2017, 15:10

На "WEST iMARKETING FORUM 2017", який відбувся у Луцьку в п'ятницю, 8 грудня, в КРT "АДРЕНАЛІН СІТІ", навчали як просувати бізнес і особисті акаунти в Instagram.

Топовий спікер з Одеси Артем Візарт, який є засновником і керівником "VIZART, SMM & Evenst" та має 10-річний досвід в Інтернет-маркетингу розповів учасникам форуму секрети просування та залучення нових підписників у Instagram.

Для того, аби бачити чи ваш акаунт користується популярністю, Візарт радить перевести його в бізнес-акаунт, тоді користувачу буде доступна функція статистики. Користуючись нею, можна визначити, що ж "інстаграмери" лайкають найбільше і тоді натхненно працювати, аби такого популярного контенту було більше.

Щодо частоти поширення світлин як магазинів так і блогерів, то спікер радить не набридати підписникам. Постити 10 фото в день – поганий спосіб заохочення користувачів лайкати.

Стосовно "накрутки" підписників, то Артем Візарт наголошує, що акаунт магазину від цього тільки постраждає, адже краще працювати над тим, аби сподобатися реальним користувачам, які залюбки придбають товар, ніж тішити "накручених" підписників, які, можливо, взагалі перестали користуватися Instagram.

Надрукувати
мітки:
коментарів