Поділитись:

Vox populi: чи готові луцькі комунальники до зими (фото)

Неділя, 10 грудня 2017, 21:00

Першому снігу зраділи всі – і діти, і дорослі. Соцмережі одразу зарясніли світлинами засніжених вулиць – прийшла зима. Окрім того, перший сніг став своєрідним тестом на готовність луцьких комунальників до справжніх снігопадів, які уже не за горами.

Чи вправно спрацювали комунальні служби міста, "Конкурент" запитав у лучан.

Віктор:

Чи добре прибирали? Ви жартуєте? Ми живемо в країні чудес! С–нігоочисну техніку і не бачив. Так само їхала моя дівчина зі Львова, там ніякої техніки теж не було. Вона приїхала потягом з Кракова, там все кругом чисто і прибрано, а в нас – Львів – все завалено, і автобус їхав дуже важко. Один навіть автобус перевернувся.

Сергій:

Не дуже добре чистили. Якщо чесно, снігоочисну техніку у ті дні і не бачив. Треба працювати краще.

Наталія:

Ще снігів справжніх не було. Мабуть, справились. У нас проблем не було.

Тоня і Юля:

Недобре розчищали. Скрізь недобре спрацювали. Комунальників і не бачили. На Рогова точно не їздили, по Ковельській – теж погано. Хай працюють краще!

Руслан:

Якщо чесно, в нас в Луцьку нормально. Але завжди є, до чого докулупатися. Снігоочисну техніку не бачив, бо працював тоді. Але доволі добре у нас все роблять, все почистили.

Ігор:

По місту я не помічав. По дорогах – то можна було б краще. Тому що перший сніг прийшов зненацька. Краще треба було б чистити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: VOX DEI: ЯК ЛУЦЬК СПРАВИВСЯ З ПЕРШИМ СНІГОПАДОМ

Надрукувати
мітки:
коментарів