У Луцьку завершують ремонт дворів і доріг (фото)

П'ятниця, 08 грудня 2017, 16:51

Капітальний ремонт доріг і прибудинкових територій цьогоріч добігає кінця.

Про це інформує прес-служба Луцької міської ради.

Представники Луцькради перевірили хід робіт. Спершу оглянули відрізок дороги протяжністю 760 м на вулиці Ковельській, де наразі тривають роботи, які будуть завершені впродовж двох днів. Тут було зроблено систему зливової каналізації, зараз вирівнюють та кладуть нижній шар асфальту, а верхній вкладатимуть вже навесні. У проекті капітального ремонту вулиці Ковельської передбачено три ділянки: від межі міста до перехрестя з вулицею Чернишевського, від перехрестя вулиці Стефаника та вулиці Ковельської до мосту між ставками, від вулиці Глінки до мосту через Стир.

Також оглянули кільце біля залізничного вокзалу, де висадили кущі та дерева. Юрій Крась розповів, що тут посадили туї, тиси та пузиреплодник червонолистий.

Завершуються роботи на прибудинковій території на проспекті Соборності, 38. Тут здійснено капітальний ремонт: покладено бруківку, зроблено пішохідні доріжки, освітлення, дитячий та спортивний майданчики.

Усі роботи вже практично завершені, об'єкти будуть здані наступного тижня. Найближчим часом формуватиметься перелік об'єктів для ремонту у 2018 році.

Уже складений список дворів, які потребують ремонту в першу чергу. Він буде внесений на розгляд сесії міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НІ ПРОЙТИ, НІ ПРОЇХАТИ: КОЛИ ВІДРЕМОНТУЮТЬ ДОРОГУ ДО ЛУЦЬКОГО САДОЧКА №10