Поділитись:

Вітів відповів на закиди Чорновола, який назвав "свободівців" "агентами Кремля"

Понеділок, 29 лютого 2016, 18:08
Вітів відповів на закиди Чорновола, який назвав «свободівців» «агентами Кремля»

Лідер волинського осередку ВО "Свобода" Анатолій Вітів відповів на звинувачення екс-нардепа від "Партії регіонів" Тараса Чорновола, який заявив про приховану проросійську позицію "свободівців", яка виражається у "провокативному" блокуванні вантажівок з російськими номерами.

Колишній народний депутат III, IV, V та VI скликань на своїй сторінці у фейсбуці 28 лютого заявив, що "Свобода" розпочала блокування транспорту лише тоді, коли це вже не могло принести Росії серйозних збитків, адже нині в РФ з'явився альтернативний шлях транспортування у зв'язку з домовленістю з Польщею.

"Зверніть увагу на те, як Свобода проводить свої "патріотичні" акції проти Росії. Думаю, що їм найкраще підійде лозунг: "Попіарся, але не нашкодь". На жаль, "не нашкодь" саме Росії", – зазначив Чорновіл у мережі.

Екс-нардеп висловлює припущення, що "свободівці" насправді імітують блокаду, виконуючи роль "фашистської картинки" для російських телеканалів.

"Сьогодні незначні перебої чи затримки для РФ уже не критичні, а належної картинки про "українських фашистів" на російських телеканалах (і з їх подачі - на європейських) бракує. І тоді на акцію виходить Свобода. Насправді ж, вони не здійснили жодної блокади, а лише імітацію з короткочасною затримкою, але відповідні ролики відзнято й показано...", – пише Чорновіл.

Насамкінець Чорновіл сміливо припускає, що за "гучними націоналістичними лозунгами" ховаються "платні агенти кремля".

"Кого колись вербувало КГБ? Може шахтарів у Павлограді чи металургів у Кривому Розі? Навіщо? Вербували хитких персонажів у різних студентських та інтелігентських патріотичних колах. А їхні розписочки й доноси першими вивезли до Москви ще в кінці 1990 року", – зазначає політичний діяч.

 

Зверніть увагу на те, як Свобода проводить свої "патріотичні" акції проти Росії", написав 28 люього Тарас Чорновіл.

Лідер волинського осередку ВО "Свобода" Анатолій Вітів та екс-нардеп VII скликання не забарився із відповіддю на закиди Чорновола у тій же соціальній мережі, назвавши його "експертом з чіпляння ярликів".

"Найбільш поширений нині ярлик – "агент Кремля". Його він намагається приклеїти до "Свободи", яка зараз продовжує блокування російських фур не аби як дратуючи ділків у владі, які продовжують вести бізнес з агресором", – стверджує Вітів.

Автор посту пригадує партійне минуле Чорновола, зокрема його приналежність до "Партії регіонів".

"Якщо такі "експерти" починають звинувачувати свободівців у тому, що блокування бізнесу країни агресора – це не правильно, то це лиш спонукає подвоїти зусилля, адже свідчить про успіх подібних зусиль", – уважає керівник волинської "Свободи".

Нагадаємо, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що "Свобода" з 26 лютого відновлює акцію з блокування проїзду російських вантажних автомобілів територією України.

Тут в "регіонала" Тараса Чорновола голос прорізався. Схоже, після служби у Януковича він почав вважати себе великим експ...

Опубліковано Анатолієм Вітовим 29 лютого 2016 р.
Надрукувати
мітки:
коментарів
21 вересня 2021
21:10
22 серпня 2019
21:00
25 травня 2019
23 травня 2019
09 березня 2019
20:00
08 березня 2019
07 березня 2019
21:35
21 грудня 2018
20:30
14 листопада 2018