Поділитись:

Про небезпеку на дорогах та "градусні святкування"

Вівторок, 05 грудня 2017, 07:40
Про небезпеку на дорогах та

Зима як завжди неочікувано прийшла 1 грудня. А це означає, що вже зовсім скоро святкова ейфорія накриє всю країну – святкові гірлянди, подарунки, аромат мандаринок, діти в костюмах котиків-зайчиків, миколайчики, гори шоколаду, хрусткий сніг, мерехтіння вогників, новорічний декор у вітринах, олів'є у новорічну ніч і багато-багато іншого.

На фоні цього "щастя" навіть не хочеться думати про щось негативне… але воно є. Це дороги! Скільки трапилося ДТП через слизьку дорогу – не встиг пригальмувати, не дочекалася 5 секунд до "зеленого світла", не подивилася праворуч… Навіть не хочеться писати, про "градусні святкування", адже тоді не водій кермує автівкою, а, певно, навпаки. У всіх випадках, як наслідок – аварія.

Погодьтеся ж, не хочеться святкувати Новий рік чи Різдво у лікарні, або… ну… там, певно, не святкують. Бережіть свої життя і своїх близьких! Спізніться, перенесіть зустріч, 100500 разів загляньте у дзеркало заднього виду, але будьте живими і неушкодженими.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів