Поділитись:

Нардеп Парасюк пояснив, чому влазить у бійки зі своїми опонентами

Субота, 02 грудня 2017, 16:00

Народний депутат України Володимир Парасюк розповів, що накидався з кулаками на тих опонентів, які в суперечках "переходять на особистості".

В ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" ведучий Тарас Шкітер поцікавився в нардепа Володимира Парасюка, що його спровокувало на сутичку з начальником управління державної охорони Валерієм Гелетеєм.

"Гелетей, Муженко – люди, які винні в тому, що була трагедія під час виходу з Іловайська. Вони винні, і мають понести за це покарання. В цей день я йшов у Верховну Раду на засідання. Він почав щось показувати в мою сторону і сміятись. Я підійшов у нього запитати, бо мені ця тема болить. Бо я там був і втратив близьких людей для себе. Я прийшов запитати, як йому взагалі живеться після трагедії, через яку він повинен сидіти в тюрмі, а не очолювати державну службу охорони. Відповіді я не почув, я вже йшов, а він мене наздогнав, обізвав і послав мене. Я вважаю, що дав йому чоловічу, адекватну відповідь і не жалію про це", – пояснив ситуацію Володимир Парасюк.

Ведучий поцікавився, чому ж нардеп постійно втрапляє у такі ситуації. Володимир Парасюк сказав, що часто його опоненти переходили на особистості і лайку, за що отримували стусани від Парасюка.

"Я ж не залізна людина, я можу зірватись", – пояснив Володимир Парасюк.

Він згадав про сутичку із нардепом Вілкулом (нардеп від "Опозиційного блоку"), якого обіцяв навіть проти його волі завезти на Схід і показати війну.

Надрукувати
мітки:
коментарів