Поділитись:

"Ми повинні змінити правила в державі", – Парасюк у Луцьку

П'ятниця, 01 грудня 2017, 21:00

Народний депутат України Володимир Парасюк вважає, що в країні варто міняти виборчу систему та впроваджувати реальну відповідальність за бездіяльність Кабміну, Президента, нардепів та інших.

Володимир Парасюк в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" на телеканалі "Нова Волинь" 1 грудня розповів, що підтримує мирну акцію протесту, організовану опозиційними політиками 17 жовтня, і навіть продовжує брати в ній активну участь.

"Ніхто не вийшов на вулиці для того, щоб скинути Порошенка чи Авакова... Тут питання стояло в тому, що ми повинні поміняти правила в нашій державі, виборчу систему. Ми повинні зробити відповідальну посаду народного депутата чи будь-якого чиновника. І основне – усіх зробити рівними", – сказав Володимир Парасюк.

Він додав, що нині з'явились нові меседжі щодо імпічменту Президента. Хоча вважає, що основний меседж – все ж таки зміна виборчої системи в країні. Адже за всю незалежність держави вибудувалась така система, що у Верховну Раду не йдуть працювати заради країни. Туди йдуть, аби примножувати статки чи ховатись від якихось кримінальних справ.

"Коли ми зробимо так, як воно є в Європі, то, повірте, до того крісла, яке називається "президент", чи "народний депутат" чи "Кабінет Міністрів", не будуть так вже рватись. Адже будуть розуміти, що за свою діяльність чи бездіяльність можуть потрапити за ґрати", – переконаний Володимир Парасюк.

Надрукувати
мітки:
коментарів