Поділитись:

За скільки продають контейнери на базарах Луцька?

Понеділок, 04 грудня 2017, 12:00

На сайтах оголошень можна знайти чимало пропозиції продажу нерухомості під торгівлю на ринках Луцька. Найбільше пропозицій на Завокзальному ринку. Трішки менше на Центральному та одиниці на інших базарах. Заявники мають на увазі, що продадуть саме місце під торгівлю. Хоча доречніше говорити про продаж контейнерів, адже земля під ними комунальна. А торгові місця здають в оренду ті, хто орендує цю землю. Продавці ж контейнерів пояснюють, що достатньо буде переоформити документи та законно торгувати. Маючи місце для торгівлі, підприємець зазвичай ще сплачує вартість оренди торгового місця, послуги з прибирання, охорони та світла (якщо таке є).

На основі цих пропозицій на публічних дошках оголошень в інтернеті, "Конкурент" проаналізував ціни на контейнери.

Ціни за квадратний метр залежать від місця розташування "точки", її величини, наявності світла, утеплення стін, оснащення навколишньої території бруківкою, накриттям та іншими зручностями. Окрім цього часто продають контейнер із торгівельним приладдям: вішаками, дзеркалами, лотками тощо.

На Завокзальному ціни за квадратний метр починаються від 160 доларів, найдорожчою пропозицією, яку вдалося знайти, є 1100 доларів за квадрат. Середня ціна – близько 500 доларів за квадратний метр.

Контейнер на Варшавці, площею в 6 квадратів><span class=Контейнер на Варшавці, площею в 6 квадратів

На Центральному ринку ціни значно нижчі. Можливо, це пов'язано із непевними перспективами цього ринку. Як відомо, нині триває обговорення того, у якому форматі працюватиме Старий базар.

Найдорожчий квадрат, який є серед пропозицій – більше 600 доларів. Це контейнер, що знаходиться у правій частині ринку.

Контейнер на Старому ринку, площею в 10 квадратів ><span class=Контейнер на Старому ринку, площею в 10 квадратів

На території, де нині секонд-хенд, придбати торгове місце пропонують за 300, 400, 100 доларів за квадрат.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЧАСТИНІ ПІДПРИЄМЦІВ ІЗ ЦЕНТРАЛЬНОГО РИНКУ ШУКАТИМУТЬ НОВЕ МІСЦЕ

Надрукувати
мітки:
коментарів