Поділитись:

У Луцькраді розповіли про порядок призначення директорів шкіл

Середа, 29 листопада 2017, 16:18
У Луцькраді розповіли про порядок призначення директорів шкіл

Рішення про обрання кандидата на посаду директора школи ухвалюватиме міський голова та спеціальна комісія.

Для проведення відбору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників розпорядженням міського голови затверджуєтиметься склад конкурсної комісії. Про це розповіла начальник управління освіти Зіновія Лещенко 29 листопада під час сесії Луцькради.

Конкурсну комісію очолюватиме міський голова.

До складу конкурсної комісії увійдуть: заступник міського голови, голова постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, працівники управління освіти Луцької міської ради, представники педагогічного колективу, громадського об'єднання батьків учнів відповідного закладу загальної середньої освіти та громадського об'єднання керівників закладів загальної середньої освіти.

Посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років.

Призначення керівників закладів загальної середньої освіти здійснюється за результатами конкурсного відбору.

Відтак керівник закладу загальної середньої освіти міської комунальної власності призначається на посаду начальником управління освіти Луцької міської ради за результатами конкурсного відбору строком на шість років. Для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше, – два роки.

Надрукувати
мітки:
коментарів