Поділитись:

Звільнять трьох керівників волинських медзакладів

Середа, 29 листопада 2017, 14:49
Звільнять трьох керівників волинських медзакладів

У зв'язку із закінченням контракту звільнять трьох керівників медичних закладів Волині.

Про кадрові зміни говорили під час засідання комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров'я, материнства та дитинства облради, – інформує прес-служба структури.

Зокрема, рекомендовано звільнити Сергія Ляшенка з посади генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання у зв'язку з тим, що в нього завершується контракт 29 листопада. 4 листопада обласна рада вже оголосила конкурс на цю посаду, прийом заявок на який триватиме до 4 грудня.

Сергій Ляшенко був призначений генеральним директором торік. Наразі Сергій Ляшенко, згідно з рекомендацією профільної комісії, виконуватиме обов'язки керівника закладу до завершення конкурсних процедур.

До завершення конкурсних процедур рекомендовано покласти виконання обов'язків генерального директора обласного територіального медичного протитуберкульозного об'єднання на заступника з медичної частини Сергія Міщука. Нинішього гендиректора закладу Юрія Валецького рекомендовано звільнити з посади у зв'язку із завершенням терміну дії контракту.

Також з посади головного лікаря Волинського обласного центру здоров'я рекомендовано звільнити Сергія Новосада. До завершення конкурсу на цю посаду рекомендовано призначити його т.в.о. головного лікаря цього ж закладу.

Надрукувати
мітки:
коментарів