Поділитись:

Як у Європі: екскурсія луцьким "Татрафаном" (фото)*

Четвер, 30 листопада 2017, 12:00
Як у Європі: екскурсія луцьким

Луцьке приватне акціонерне товариство СП "Теріхем-Луцьк" працює на Волині з 1999 року. Внаслідок юридичної реструктуризації, проведеної у 2017-му, компанія розділилася на дві частини: "Теріхем Тервакоскі" (виготовлення конденсаторної плівки) та "Татрафан" (виготовлення пакувальної плівки).

Сайт новин Луцька "Конкурент" отримав чергове запрошення від потужного підприємства СП "Теріхем-Луцьк" та подивиdя, які умови створені для робітників "Татрафану".

***

Екскурсію розпочали з візиту у виробничі цехи. Передусім як працівнику, так і візитеру необхідно екіпіруватися у спецодяг. Для цього на підприємстві передбачені зручні роздягальні з особистими шафами.

Також кожен робітник отримує персональні засоби гігієни та захисту.

Як у Європі: екскурсія луцьким

"У нас одна з найвищих середніх заробітних плат на Волині. За 20 років існування компанії не було жодної затримки. Що, звісно ж, є дуже важливим фактором для людей, які у нас працюють", – розповідає заступник директора "Татрафану" Дмитро Пасічник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ВСЯ УКРАЇНА "ЗАПАКОВУЄТЬСЯ" У ЛУЦЬКУ (ФОТО)

Дмитро Пасічник зазначає, що компанія самотужки проводить навчання працівників та надає змогу проходити стажування у країнах Європи.

"У нас створені чудові можливості для кар'єрного росту. Ми власноруч "вирощуємо" кадрів вищого рівня та надаємо перевагу власним робітникам. Для прикладу, людина, задіяна на виробництві, при наявності бажання та амбіцій має реальні шанси стати керівником або перейти працювати в офіс. Ми завжди повідомляємо про появу вакансії та запрошуємо подавати свою заявку", – підкреслив управлінець.

Кілька місяців на підприємстві працює випускник Луцького національного технічного університету Руслан Шоломович. Це перша робота для хлопця, і він нею повністю задоволений.

"Я 5 років навчався в університеті і дуже не хотів працювати в іншій країні простим робітником. Мені пощастило влаштуватися сюди та в рідному місті відчути європейські стандарти роботи. Надіюся, що зможу скористатися усіма перевагами від компанії та піднятися вгору по кар'єрній драбині. Така можливість є", – зауважив Руслан.

Як у Європі: екскурсія луцьким

Як у Європі: екскурсія луцьким

Молодий фахівець Руслан Шоломович закінчив університет та успішно працює в компанії Молодий фахівець Руслан Шоломович закінчив університет та успішно працює в компанії "Татрафан"

Як у Європі: екскурсія луцьким

Окрім цього, кожен робітник компанії забезпечений соціальним пакетом та має змогу безкоштовно відвідувати тренажерну залу, яка обладнана на базі підприємства, й користуватися послугами масажиста. Також підприємство має футбольну команду та надає можливість усім охочим приєднуватися до тренувань.

Як у Європі: екскурсія луцьким

Не забувають в "Татрафані" й про корпоративну культуру. Керівництво регулярно організовує літні походи в гори та зимовий відпочинок з катанням на лижах.

Як у Європі: екскурсія луцьким

"У нашій компанії працюють люди з різним досвідом роботи. Маємо і студентів, і навіть волинян, які повернулися із заробітків з-за кордону. Вважаю, що це чудовий приклад відповідальності та цінування власних кадрів у компанії", – резюмував Дмитро Пасічник.

За довідками звертайтеся до менеджера з персоналу "Татрафан" Ольги Обштир (моб. тел.: +380 (50) 339 72 84).

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів