Поділитись:

ПриватБанк пропонує вигідний лізинг для підприємців*

П'ятниця, 24 листопада 2017, 21:20

Найбільш "підприємницьким" банком України називають саме ПриватБанк. Тут радо підтримують розвиток бізнесу та йдуть на зустріч підприємцям. Саме тому для того, аби устаткування і техніка стали доступнішими українським підприємцям, банк пропонує лізинг​​ обладнання, ​​транспорту ​​та ​​техніки​.

Про вигідні можливості у п'ятницю, 24 листопада, на прес-конференції розповіли керівники напрямків кредитування ПриватБанку.

Тетяна Собчак, яка є керівник​​ом напрямку ​​кредитування​​ клієнтів​ ​малого​​ і ​​середнього ​​бізнесу​ ​зауважила, що цей продукт дає можливість придбати підприємству основні засоби без виведення оборотних коштів і надання застави.

Термін лізингу становить до 5-ти років. Вартість покупки повинна становити від 250 тисяч до 30 мільйонів гривень. Відсоткові ставки: від 1 % річних терміном на 1 рік, від 10 % річних – терміном на 2 роки та 19 % річних – терміном до 5-ти років. До основних переваг лізингу варто віднести оптимальну ціну, низькі відсоткові ставки, якість товару та гарантійне обслуговування, відсутність застави.

Для аграріїв же ПриватБанк пропонує особливі умови лізингу. За таких умов лізинг сільськогосподарської​​ техніки​ можна оформити на термін від 1 до 5 років. Відсоткова ставка складатиме від 3 % до 19 % річних. Також банк дозволяє купити як нову, так і вживану техніку. Авансовий платіж за нову техніку вітчизняного виробництва сягне 20 %, а імпортного – 30 %. Аванс за вживану техніку становить від 30 %. Умовою є те, що вік вживаної техніки не повинен перевищувати 7 років.

ПриватБанк враховує й сезонність сільськогосподарського виробництва. Фінустанова пропонує аграріям гнучкий графік погашення платежів із урахуванням сезонності. Своєю чергою клієнт може самостійно обрати найбільш сприятливі місяці в році для погашення тіла кредиту. Відсотки ж сплачуються щомісячно. Отож, клієнт оплачує техніку частинами за рахунок прибутків від її використання. До того ж підприємець може достроково погасити лізингові платежі – усе відбувається прозоро і без додаткових комісій.

Подати заявку на лізинг клієнт-підприємець може навіть у мобільному додатку "Приват24 Бізнес", у web-версії "Приват24 для бізнесу", на сайті pb.ua, за телефоном 3700 або через персонального банкіра.

Надрукувати
мітки:
коментарів