Поділитись:

У Луцьку на території підприємства зловили крадія

Неділя, 28 лютого 2016, 16:06

Місцеві самооборонівці на території підприємства "Західінкомбуд" зловили на крадіжці чоловіка.

На підприємстві тільки вчора встановили сигналізацію, оскільки крадіжки тут здійснюють вже не вперше. Йдеться у повідомленні Волинського агентства розслідувань.

Сторож розповідає, що сигналізація спрацювала о 5-ій ранку. Сторож одразу ж викликав "Самооборону Волині" та поліцію. Бійці Самооборони прибули на кілька хвилин раніше та взялися прочісувати територію. В одному з приміщень Олександр Лєсной помітив чоловіка з пакетом викруток, поблизу валялися викручені болти. Лєсной одразу ж затримав підозрюваного.

Поліцейські взяли підозрюваного у кайданки. Чоловік стверджував, що "просто прогулювався", потім сказав, що хотів взяти кілька дощок, а згодом додав, що знадобилася б ще й гума. А тоді вже й почав "тиснути на жалість" – "он я ж нічого не взяв". На питання, для чого ж йому тоді викрутки, довго не думав – мовляв, хіба заборонено? Чоловік також наполягав, що на "прогулянку" прийшов сам, а затримали його ні за що.

Проте сигналізація спрацювала не у тому приміщенні, де затримали чоловіка, тож поліцейські припустили, що він працював з напарником. Патрульні спільно з Самообороною прочесали територію. Ускладнювало ситуацію ще й те, що в ангарах були вибиті у кількох місцях вікна, через які й міг вислизнути спільник.

"Вікна вибиті ще з минулого тижня, тоді у нас теж була крадіжка", – розповів сторож. І хоч на території чергували декілька патрулів, виявити ще когось не вдалося – потенційний спільник або встиг чкурнути раніше, або дуже добре заховався.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

"Після приїзду на виклик за фактом спрацювання сигналізації на приватному підприємстві було виявлено невідому особу, яка знаходилися у приміщенні. Пояснити, чому вона там знаходилася, не могла, при даній особі було виявлено інструменти", – розповів і інспектор патрульної служби Владислав Танчук. Поліцейські також виявили викручені болти, тож чоловіка підозрюють у крадіжці.

Поки на місці лишаються декілька патрульних, командир роти та Самооборонівці, 152-ий екіпаж вирушають далі.

Надрукувати
мітки:
коментарів