Поділитись:

Найгірша пасажирка луцького таксиста

Неділя, 19 листопада 2017, 07:40
Найгірша пасажирка луцького таксиста

"Для мене всі пасажири хороші, бо ж платять гроші", - каже мені один луцький таксист.

Однак подумавши трохи додає, що бувають такі екземпляри, які можуть спаскудити весь вечір. Якраз про найгіршу пасажирку зі свого таксистського життя він і розповів мені.

"От нещодавно мав виклик до "Мелодії". Приїжджаю й дивлюсь виносить чоловік на руках жінку та несе до мого таксі", - каже водій.

"Як романтично!", - вставляю свою репліку.

"Ага! Він доносить її до машини, і впускає, вона вдаряється головою об асфальт. Уявляєте? І так, певно, все життя пальнута на голову, а тут ще й чоловік ще раз опустив головою в асфальт. Обоє п'яні. Я думаю "о, нормально!". І тут ця неадекватна встає і починає до мене кричати, матюкатися на мене", - далі розповідає таксист.

Потім він розповів, як жінка лізла до таксиста бится, як його неадекватну клієнтку заспокоював чоловік, як вона своєю чергою погрожувала звільненням таксисту і зірвала шашку на авто, а потім була поліція, яка й втихомирювала буйну панянку.

В той вечір після інциденту, чоловік ще вирішив таксувати далі, але йому було настільки сумно, що каже й робота не клеїлась тому й поїхав додому. Єдине, що таксист мріє зараз – прийти до цієї любительки міцних напоїв і принизити її на її ж роботі, як вона зробила з ним.

Як він має шукати, де та жінка працює - таксист не придумав. Трохи помовчавши й подумавши про щось своє він додав, що в основному таксисти - це свого роду психологи, які і вислухають і пораду дадуть.

"І бармени теж", - додаю жартома.

"О! До речі так, бармени теж. В мене жінка барменом працює", - враз веселішає водій міняючи неприємну тему зі спогадами про найгіршу пасажирку за всю його таксистську кар'єру на більш приємнішу розмову.

Доїхавши до пункту призначення з таксистом розпрощались. Надіюсь моє побажання "гарного вечора!" спрацювало і таксист возив тільки хороших клієнтів, які, як мінімум не зривають шашок із таксі.

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 березня 2024
16:30
16 січня 2024
07 грудня 2023
06 липня 2023
08 червня 2022
18:00
21 січня 2022
12 грудня 2021
02 грудня 2021
26 листопада 2021
25 листопада 2021