Волинські працедавці спрямували на соцпотреби більше 2,3 мільярдів гривень

Четвер, 16 листопада 2017, 12:52

Волинські працедавці спрямували на соціальні потреби держави понад 2,3 мільярди гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Сума сплаченого в області єдиного внеску в січні-жовтні 2017 року перевищує показники всього 2016 року на 338 мільйонів гривень, – повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

"Варто особливо відзначити, що більшість волинських страхувальників безумовно дотримуються гарантій в оплаті праці. До цього зобов'язує закон та висока податкова культура представників підприємництва, котрі дбають не лише про власний комерційний інтерес, а й зважають на потреби держави", – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що завдяки сумлінню працедавців в області вже виконано річні індикативні показники зі сплати єдиного внеску.

"Тобто, підвищення гарантій оплати праці на державному рівні та належна увага до заходів з детінізації ринку праці в поєднанні з розумінням більшості представників бізнесу важливості своєчасного перерахування єдиного внеску дозволяють прогнозувати стабільні надходження для виконання соціальних програм", – підсумувала Світлана Савчук.