Поділитись:

Підсумки виконкому: мігруючий "Боксер" і два квадратних метри в оренду

Середа, 15 листопада 2017, 20:00
Підсумки виконкому: мігруючий «Боксер» і два квадратних метри в оренду

Засідання Луцького міськвиконкому відбулось 15 листопада у залі засідань Луцької міської ради.

***

Виконком Луцькради підтримав проект Програми надання інтегрованих соціальних послуг з питань сім'ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім'ї та протидії торгівлі людьми на 2018-2020 роки.

Усього на виконання Програми на три роки з бюджету міста пропонується виділити 1 мільйон 674 тисяч гривень.

Також погодили амбіційний проект програми з благоустрою міста Луцька на 2018-2020 роки. Для його реалізації упродовж трьох років місто має видати 208 мільйонів гривень з бюджету.

Члени міськвиконкому ознайомились з проектом Програми покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, які дислокуються на території міста, на 2018 рік.

Також на виконання програми охорони навколишнього середовища на 2018-2020 роки з державного та міського бюджетів пропонують передбачити в цілому понад 208 мільйонів гривень.

***

Після ознайомлення з програмами розвитку на майбутнє міськвиконком плавно перейшов до злободенних питань та заслухав звіт директора ПрАТ "АТП "Луцьк 10701" Сергія Дьоміна.

Чоловік розповів, що, "піднатужившись", їм вдалося покращити якість своїх послуг, але от біда – пальне знову в ціні скочило вгору, а тому коштів на обслуговування транспорту не вистачає.

Також на цьому засіданні виконкому затвердили результати конкурсу на перевезення пасажирів у місті Луцьку за маршрутом № 6 "Конякіна – село Брище" з перевізником Анатолієм Коровіцьким.

***

Після питань транспортних перейшли до справ демонтажних. Варто зауважити, що на початку засідання міськвиконкому керівник муніципальної варти Юлія Сиротинська представила проект рішення про демонтаж кіоску на зупинці (проспект Відродження), який перетворився на смітник. Втім проект рішення не підтримали з тієї лише причині, що він був поспіхом підготовлений.

Втім підтримали демонтаж ігрового автомата "Boxer", що "мігрує" без документів у парку Лесі Українки. Разом з "Боксером" під демонтаж потраплять різні конструкції та гаражі-черепашки на вулицях: Задворецька, 9, Конякіна, 14, Гайдамацька, 6 і 7, Петра Маха, 21, Рівненська, 52.

До речі, наостанок виконком вирішив видати посвідчення для безкоштовного проїзду в автобусах на міських маршрутах на 2017 рік Руслану Линінському – інспектору відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

***

Цілодобовий режим роботи до 2019 року погодили магазину "АТБ" на вулиці, Бенделіані, 1 та магазину-складу "АТБ" на Конякіна, 18 а.

Не погодили розміщення тимчасових споруд виконкомівці на Соборності, 15, Федорова 2в, Глушець, 8 та на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів, 7. В цей список потрапив і кіоск "Волиньтабака", що мав би бути розміщений на вулиці Винниченка, 24.

***

Тривалу дискусію викликав проект рішення про оренду нежитлового приміщення розміром два квадратних метри (на яких власне можна поставити стіл та стілець) на проспекті Волі, 66а (в міській поліклініці) для "Муніципальної лікарняної каси". Члени виконкому вважали недоцільним погоджувати оренду двох квадратних метрів для стола і стільця. Тому більшість не підтримала проект рішення.

Проте лікарняній касі погодили оренду в приміщеннях за такими адресами: Бенделіані, 7, Волі 3а, Волі 39, Чорновола, 1, Привокзальна, 13, Стефанника 3а.

Надрукувати
мітки:
коментарів