Поділитись:

Саганюк представлятиме Волинь в Асоціації міст України

Середа, 15 листопада 2017, 16:38

До складу правління Асоціації міст України від Волині увійшов міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк.

Засіданнях правління та загальні збори Асоціації міст України відбулись у Києві 14 листопада, – інфоромує прес-служба Володимир-Волинської міської ради.

На зборах голова Асоціації Віталій Кличко прозвітував перед присутніми про її роботу за рік, що минає: представники Асоціації на засіданнях урядових комітетів підтримали 857 проектів законодавчих актів та домоглися зняття з розгляду або повернення на доопрацювання за участю АМУ 17 таких проектів. Також у звітному році уряд ухвалив 17 актів, підготовлених за участю АМУ, а завдяки спільній роботі депутатським об'єднанням зареєстровано 4 законопроекти, розроблені експертами Асоціації. Усі ці документи спрямовані на захист та розвиток місцевого самоврядування в Україні.

Також керівники міст відстоювали врахування в головному кошторисі країни інтересів місцевого самоврядування. До слова, представники Асоціації міст України беруть активну участь у бюджетному процесі і за результатими роботи їм уже вдалося передбачити майже 27 мільярдів гривень у змінах до держбюджету на 2017 рік (19,1 мільярда в липні і 7,6 мільярда на минулому тижні), передусім – на погашення заборгованості із виплати субсидій.

Надрукувати
мітки:
коментарів