Поділитись:

Волинська прокуратура виявила зловживання в Держземагентстві щодо виділення ділянок учасникам АТО

П'ятниця, 26 лютого 2016, 16:35
Волинська прокуратура виявила зловживання в Держземагентстві щодо виділення ділянок учасникам АТО

Прокуратура Волинської області порушила кримінальне провадження за фактами зловживання владою та службовими повноваженнями особами Головного управління Держземагентства у Волинській області під час розгляду заяв учасників бойових дій на Сході при виділенні земельних ділянок у Шацькому районі.

Така відповідь від прокуратури надійшла на звернення голови постійної комісії Волинської облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутата від ВО "Свобода" Анатолія Вітіва з приводу порушень прав учасників російсько-української війни та відмови у виділенні їм земельних ділянок, – пише Вголос.

За фактами зловживання владою та службовими повноваженнями особами Головного управління Держземагентства у Волинській області під час розгляду заяв учасників бойових дій на Сході України при виділенні земельних ділянок для індивідуального садівництва в межах Пульмівської сільської ради Шацького району прокуратура області 18 лютого цього року внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 ККУ.

Кримінальне провадження скеровано для здійснення подальшого досудового розслідування в Луцький відділ поліції ГУНП в області.

Надрукувати
мітки:
коментарів