Поділитись:

Суд поновив Ігоря Грицюка на посаді директора ЛПЕ

Четвер, 09 листопада 2017, 09:04

Постанову про примусове виконання рішення суду щодо поновлення Ігоря Грицюка на посаді директора КП "Луцьке підприємство електротранспорту" вручили працівникам загального відділу Луцької міської ради.

Натомість у відділі кадрів мерії повідомили, що не готові прийняти заяву Грицюка про поновлення на роботі на підставі рішення суду і попросили зареєструвати її у ЦНАПІ. Про це 7 листопада повідомив на своїй сторінці у Facebook сам Ігор Грицюк.

Із його слів, із ЛПЕ за поновлення на роботі судяться ще двоє працівників.

Як поснив Грицюк, під час суду підтвердилось і те, що Мінінфраструктури справді не погоджувало його звільнення. А профспілка Черчика не провела необхідних дій із своєї легалізації і не брала участі у підписанні нового колдоговору на ЛПЕ.

"Інформую і про те, що Вищим спеціалізованим судом України із розгляду цивільних і кримінальних справ зупинено виконання рішення суду у справі про поновлення Андрія Черчика на роботі, а до матеріалів касаційної скарги було добавлено докази того, що апеляційний суд прийняв до відома суперечливу, м′яко кажучи, інформацію від позивача Черчик", – зазначив Грицюк.

Також він прикріпив документи.

Нагадаємо: Ігоря Грицюка звільнили з посади директора ЛПЕ 30 червня. Як повідомили у міськраді, підставою для ухвалення такого рішення стало звернення первинної профспілкової організації вільної профспілки залізничників України КП "Луцьке підприємство електротранспорту" від 06.06.2017 та лист Міністерства інфраструктури України від 21.06.2017. Керувати підприємством став Володимир Пуц, який раніше працював на ЛПЕ, проте пішов, коли у нього закінчився контракт.

Надрукувати
мітки:
коментарів