Поділитись:

40 % українців продовжують користуватися "Вконтакте"

Четвер, 09 листопада 2017, 21:21

39% українців, попри офіційну заборону доступу через українські провайдери, хоча б раз на місяць відвідують російську соціальну мережу "ВКонтакте" .

Про це свідчать дані щомісячного дослідження інтернет-аудиторії України, що проводиться компанією Factum Group Ukraine, повідомляє Watcher.

У дослідженні зазначається, що з серпня до жовтня кількість українських користувачів "Вконтакте" збільшилась з 35% до 39%.

Аналіз української інтернет-аудиторії показав, що з серпня зросла кількість користувачів серед українців і в соціальній мережі "Однокласники" – з 23% до 26%. А кількість користувачів Mail.ru коливається на рівні 16%-18%.

У трійку лідерів традиційно ввійшли Google, YouTube та Facebook. На них припадає 87%, 74% та 55% українських користувачів відповідно.

Як пише видання, дослідження побудоване на роботі постійно чинної репрезентативної панелі інтернет-користувачів, на домашні та робочі комп'ютери яких установлене спеціальне програмне забезпечення.

Також зазначається, що така методологія дозволяє здійснювати моніторинг усіх відвідуваних українськими користувачами інтернет-ресурсів. Панель репрезентує інтернет-користувачів усієї України (без АР Крим) у віці 15 років +.

Надрукувати
мітки:
коментарів