Поділитись:

Волиняни сплатили до держбюджету понад 2 мільярди гривень податків

Вівторок, 07 листопада 2017, 09:16
Волиняни сплатили до держбюджету понад 2 мільярди гривень податків

З початку 2017 року до державного бюджету платники податків Волині спрямували 2 мільярди 3 мільйони гривень податків і зборів. Це на 23,7 відсотка більше, як у січні-жовтні торік.

Про це повідомдяє перс-служба ГУ ДФС у Волинскій області.

"Проти аналогічних показників 2016 року з області до держбюджету надійшло на 384,3 мільйона гривень податків більше. Тобто суб'єкти господарювання Волині демонструють зважену та відповідальну позицію в питанні сплати податкових платежів, інвестуючи тим самим в соціально-економічний розвиток держави, безпеку та обороноздатність країни",– наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що аналітика ГУ ДФС в області свідчить про ріст надходжень практично з усіх бюджетоутворюючих платежів, що зараховуються до державного бюджету.

Зокрема, в області з початку року до держбюджету сплачено податку на додану вартість – 856,4 млн грн, податку на доходи фізичних осіб – 577,2 млн грн, податку на прибуток – 294,9 млн грн, військового збору – 164,7 млн грн, рентної плати – 70,9 млн гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів