Поділитись:

Волиняни сплатили 4,5 мільярда гривень податків

Понеділок, 06 листопада 2017, 09:31
Волиняни сплатили 4,5 мільярда гривень податків

Платники податків Волині за підсумками січня-жовтня 2017 року спрямували до бюджетів усіх рівнів 4 мільярди 509 мільйонів гривень податкових платежів.

Упродовж десяти місяців поточного року в області мобілізовано податкових надходжень стільки ж, як у 2016 році загалом, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

"Варто відзначити, що саме відповідальна позиція бізнесу, представники якого розуміють наскільки важливо, щоб держава та місцеві громади своєчасно отримували кошти для фінансування своїх програм, найбільшою мірою сприяє вагомому росту податкових надходжень. А це означає, що українське бізнес-середовище підтримує європейські принципи відповідального ставлення до сплати податків та прагне до ділової репутації, що передбачає позитивну податкову історію", – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Показники росту сплати податкових платежів свідчать і про ефективні заходи фахівців ДФС у напрямку детінізації економіки та протидії схемам мінімізації.

"Загальне підвищення якості адміністрування податкових платежів, повний перехід на електронне адміністрування ПДВ, зокрема запровадження Системи моніторингу оцінки ризиків, сучасні електронні сервіси, які гарантують спілкування з фахівцями ДФС на якісно новому рівні, що виключає суб'єктивний фактор, безумовно мають свій вирішальний вплив на загальний рівень податкової культури та показники мобілізації податкових платежів", – підсумувала Світлана Савчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів