Поділитись:

Які сайти українці найчастіше відвідували у жовтні

Неділя, 05 листопада 2017, 08:10
Які сайти українці найчастіше відвідували у жовтні

У жовтні найпопулярнішими в Україні сайтами стали Google, Youtube і Facebook. Про це свідчить рейтинг TNS Kantar CMeter.

"Youtube.com і Facebook.com нарощують аудиторію, залишаючи інші веб-сайти без шансів потрапити в першу трійку лідерів", - наголошується в повідомленні компанії. Згідно з результатами моніторингу, значне зростання в жовтні в Україні показали платформи електронної комерції. Так, відвідування сайту Rozetka виросли майже на 7%, Prom.ua - на 4%, Aliexpress - на 2%.

Крім того, продемонстрували зростання деякі новинні сайти: tsn.ua виріс більш ніж на 2%, 24tv.ua - на 4%. У той же час заборонені в Україні російські сайти в рейтинг не потрапили. Охоплення Yandex.ua зменшилося на 3%, Vk.com - на 0,44%, Ok.ru - 0,38%.

Які сайти українці найчастіше відвідували у жовтні

Дані Kantar TNS CMeter, інтернет-користувачі у віці 14-70 років, n = 5000

Дослідження CMeter об'єднує дані з 3-х джерел:

Site-centric- лічильники, інтегровані в сайти. На даний момент у вимірі є близько 250 сайтів, з них близько 30 з фіксацією відео.

Frame-centric- лічильники встановлені не на сайті, а в розіграші банерної мережі. На даний момент у вимірі більше 2500 сайтів

User-centric- панель охоплює близько 5000 респондентів щодня, поряд зі стандартними показниками (hits, охоплення, соціально-демографічні тощо показники по всіх сайтах, з якими контактували респондента), також фіксує контакт панелістів з контентом.

Дані з усіх джерел об'єднуються в режимі реального часу, що гарантує відсутність втрат в даних.

Надрукувати
мітки:
коментарів