Поділитись:

Кіно у Луцьку: галактичний цирк, або Тор повернувся (рецензія)

Субота, 04 листопада 2017, 10:50

Нова картина про пригоди скандинавського бога нагадує спін-офф "Вартових Галактики": жарти, жарти, жарти...трішки кислотних спецефектів, драйвовий саундтрек, і знову: жарти, жарти, жарти.

Через 40 хвилин перегляду в мене розболілася голова і я почав помітно нервувати від кожного вибуху сміху у залі. Те, що остання частина Тора стала цирковим виступом різноманітних космічних створінь, приправленим доволі примітивним гумором, мені не сподобалося.

За сюжетом, в Асгарді заправляє брат Тора Локі. Він позбавив сил свого батька Одіна і той пішов у вигнання. Несподівано, зайняти місце старого бога, захотіла його первістка, богині смерті Хелла. Хеллі пощастило, що її роль зіграла Кейт Бланшетт. Навіть засилля безглуздих жартів, не змогли вдарити по її "чорному" шарму.

Хелла знищує молот Тора, та закидує його та брата на сміттєву планету. Там Тор потрапляє в рабство та стає гладіатором, б'ється з Халком і в підсумку, в компанії зеленого велетня, Локі та кількох нових персонажів повертається в Асгард, щоб зупинити свою злу сестру.

Черговий фільм Marvel, який знімав новозеландський комік Тайко Вайтіті, - це божевільний, комедійний парк розваг. Простий, як двері сюжет, наповнена психоделічними барвами візуальна складова, кілька драйвових "батлів" та кардинальна трансформація образів Тора й Халка. Це все, змусить більшість глядачів вийти задоволеними із залу й можливо навіть надихне кількох людей зробити пост на "Фейсбуці" про те, який драйвовий новий "Тор". Проте, мене серед них не буде.

Оцінка: 5 з 10.

Рубрика "Кіно у Луцьку" виходить за підтримки наших партнерів РЦ "Промінь" та кінотеатру "Multiplex".

Надрукувати
мітки:
коментарів