Поділитись:

Протилежний Погляд LIVE: результати виборів в ОТГ на Волині

П'ятниця, 03 листопада 2017, 19:45
Протилежний Погляд LIVE: результати виборів в ОТГ на Волині

Реформа децентралізації – одна з найголовніших, які зараз відбуваються в Україні. Її основна мета – створення спроможних місцевих громад, яким центральна влада передає ресурси і повноваження.

На сьогодні на Волині створено 40 об'єднаних територіальних громад. В 19 з них минулої неділі відбулися вибори. Боротьба була запеклою: за один депутатський мандат в середньому воювали 5 кандидатів, а за крісло голів ОТГ – понад 3 особи.

Отож, вибори відбулися. Переможцям незабаром роздадуть портфелі і вони формуватимуть політику та напрямки розвитку своїх громад. Яким чином це відбуватиметься та чи варто волинянам очікувати на ефективне управління від людей, які здобули владу, дивіться в ток-шоу "Протилежний погляд Live" 3 листопада, о 19:45, на ТК "Нова Волинь" та на офіційному сайті програми www.ПротилежнийПогляд.Укр.

До студії запрошені Роман Романюк керівник територіальної організації партії "Солідарність" Блоку Петра Порошенка у Волинській області, та В'ячеслав Рубльов, голова фракції "УКРОП" в обласній раді.

Надрукувати
мітки:
коментарів