Луцьк у посиленому режимі патрулюють копи із п'яти міcт

П'ятниця, 03 листопада 2017, 13:32

Від сьогодні, 3 листопада, патрульна поліція міста працюватиме у посиленому режимі. До того ж патрулювати вулиці окрім луцьких полісменів допомагатимуть десятки копів із міста Рівного, Чернівців, Хмельницького та Івано-Франківська.

Про це повідомив начальник Управління патрульної поліції міста Луцька Олександр Вовченко.

"Від сьогодні протягом місяця патрульна поліція міста Луцька буде нести службу в посиленому варіанті, з посиленим графіком. За моєї ініціативи та за дорученням заступника Голови Національної поліції - керівника патрульної поліції Олександра Фацевича було відкомандировано 30 чоловік. Із них – 14 тактиків і 16 чоловік для більш якісного реагування на порушення правил дорожнього руху в місті Луцьку", - заявив головний поліцейський Луцька.

Такий крок зумовлений не тільки невеликою кількістю екіпажів у Луцьку, а й обміну досвідом. Адже тактична група, яка запрацює у Луцьку в 2018 році, вже має здобувати необіхідні вміння.

Нині патрульні з інших міст знайомляться з Луцьком, вивчають де є "гарячі точки".

"Вчора всі були проінструктовані, їм наголосили про специфіку Луцька, що тут ніякого Чикаго 30-х років немає. Місто доволі безпечне, доволі спокійне, але ще не та ситуація, яка влаштовує мене як керівника патрульної поліції цього міста. І цю ситуацію хочу виправити", - підсумував Олександр Вовченко.