Поділитись:

У луцькому "Благомеді" презентували нові відділення*

Вівторок, 07 листопада 2017, 20:00
У луцькому

У луцькому

Медичний центр "Благомед" нещодавно святкував своє 5-річчя. Власниця медцентру Світлана Мікуліч у інтерв′ю виданню "Конкурент" з цієї нагоди поділилася планами: "Благомед" буде розширюватися та розвиватися".

І ось, через доволі короткий час, маємо підтвердження слів пані Світлани: у медцентрі презентували нове відділення – "хірургію одного дня", яке невдовзі повноцінно запрацює.

"Хірургія одного дня" – це світова тенденція. У розвинутих країнах люди дуже цінують свій час, тому отримати якісну медичну допомогу, "не випадаючи" зі свого звичного ритму життя, – це надзвичайно важливо.

Відділення "хірургії одного дня" МЦ "Благомед" працюватиме за напрямками: гінекологія, хірургія загальна та дитяча, урологія, проктологія, мамологія, травматологія.

У луцькому

У луцькому

У луцькому

У луцькому

У луцькому

У луцькому

"Високий професіоналізм лікарів – це наш основний ресурс, наша головна перевага. Повноцінно реалізувати свої професійні навики лікарі зможуть завдяки сучасному обладнанню провідних світових виробників: Olympus, KARL STORZ, KaWe,Heine,Apelem, TOSHIBA, Samsung та багато інших", – зазначила головний лікар МЦ "Благомед" Ольга Назаревич.

У луцькому

У луцькому

У луцькому

У луцькому

У луцькому

Зараз триває завершальний етап отримання всіх дозвільних документів, необхідних для повноцінного старту роботи "хірургії одного дня", і невдовзі відділення запрацює у повноформатному режимі. Зараз в оновлених площах МЦ "Благомед" діє консультативно-діагностичне відділення, спрямоване в основному на роботу з пацієнтами кардіо-неврологічного профілю. На його базі УЗД серця, консультація кардіолога та невролога доступні з 8:00 до 20:00 години.

Надрукувати
мітки:
коментарів