Поділитись:

На Волинській митниці майже 100% підприємств застосовують е-декларування

Вівторок, 31 жовтня 2017, 13:38
На Волинській митниці майже 100% підприємств застосовують е-декларування

У 2017 році процедурою електронного декларування вантажів користуються 99,4 відсотка підприємств, які належать до категорії активних суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності.

На митному посту "Ягодин" Волинської митниці ДФС, де замитнюється більшість вантажів, у 82% випадків митне оформлення товаріввідбувається за принципом "єдиного вікна" з електронним декларуванням, – інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

"Саме активне впровадження в процес митного оформлення сучасних прозорих електронних процедур, що виключають суб'єктивний чинник, дозволяє працювати з суб'єктами більш оперативно та якісно", – наголошує начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький.

Керівник волинських митників також запевнив, що саме прозорі і відкриті умови проходження митних процедур дозволяють перевиконувати індикативні показники з надходження митних платежів та не лише спрямовувати до держбюджету в понад півтора рази більше коштів до минулорічних показників, а відтак – зачисляти значні асигнування в рамках експерименту з ремонту доріг.

Довідково:

Упродовж дев'яти місяців 2017 року Волинською митницею ДФС оформлено 2055,905 тис. тонн вантажів, що на 29,3% більше, ніж в минулому році, оформлено 106,831 тис. одиниць транспортних засобів, що на 26,4% (22320 одиниць) більше, ніж у 2016 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГЛАВА ВОЛИНСЬКОЇ МИТНИЦІ РОЗПОВІВ, У ЧОМУ НЕДОЛІК "ДОРОЖНЬОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ"

Надрукувати
мітки:
коментарів