Поділитись:

У Луцьку просять перевірити роботу директора ЖКП № 3

Понеділок, 30 жовтня 2017, 10:18
У Луцьку просять перевірити роботу директора ЖКП № 3

Мешканці будинків, що на вул. Огієнка, 20, вул. 8-го березня, 33 та 35, Клима Савури, 26 та 28, упродовж тижня активно телефонують до диспечера житлово-комунальноо підприємства з проханням налагодити належну температуру у системі центрального опалення.

Про це у петиції зазначила Катерина Максименко.

Зі слів жінки, проблема полягає у тому, що в одних стояках подачі опалення батареї дуже гарячі а в інших – ні. Відтак люди просять, щоб належне тепло було всюди.

"Натомість сантехніки приходять, перевіряють батареї і нічого не роблять. Мешканці будинку, які прожили тут уже по декілька десятків років, знають, що проблема завжди вирішувалась банальним спусканням води в підвалі. Цьогоріч сантехніки туди вперто не хочуть іти і сваряться із мешканцями квартир. Виникає питання, чому вони туди не хочуть іти? Чи там щось зламане, чи там вже чогось нема, а жек це хоче замовчати?" – цікавиться лучанка.

Тому містяни просять вжити заходів і перевірити, чи все добре в підвальному обладнанні, а також забезпечити належною температурою усі квартири.

"Перевірити, чому директор жеку надає такі накази своїм пілеглим" – зазначила Катерина Максименко.

Аби петицію розглянули органи влади, вона повинна набрати більш ніж 300 голосів. До завершення голосування залишаться 14 днів.

Нагадаємо: опалювальний сезон у Луцьку стартував 23 жовтня.

Надрукувати
мітки:
коментарів