Поділитись:

Центру національно-патріотичного виховання в Луцьку не буде

Середа, 24 лютого 2016, 16:00
Центру національно-патріотичного виховання в Луцьку не буде

Представники громадських організацій просили в депутатів проголосувати "за" створення комунального закладу "Центр національно-патріотичного виховання в Луцьку". Останні вважають, що в умовах економічної кризи виділяти кошти на створення такого центру не варто.

Як розповів під час сесійного засідання Луцької міської ради 24 лютого.депутат Павло Данильчук, не дивлячись на те, що чимало депутатів не вважають необхідним створення такого закладу, все ж таки у Луцьку центр потрібен.

Депутат Алла Надточій запропонувала доопрацювати програму, оскільки в ній немає чітких параметрів, згідно з якими діятиме цей центр.

Проте Павло Данильчук сказав, що там все прописано, а чітку форму вже напрацюють після створення закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СТВОРЕННЯ ЦЕНТРУ ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ У ЛУЦЬКУ НАЗВАЛИ "ПОПУЛІСТСЬКИМ"

"В комунальному закладі має бути мінімум працівників, це люди які мають досвід в національно-патріотичному вихованні, які проявили себе на Майдані чи в АТО", запевнив Павло Данильчук.

Однак депутати висловили думку, що недоцільно в умовах кризи витрачати кошти на приміщення, на утримання цього закладу, якщо й так існує ряд патріотичних організацій.

Керівник ГО "Національний альянс" Богдан Бальбуза сказав, що громадські організації не можуть все охопити, тому такі заклади необхідні. Його підтримали й представники цивільного корпусу "АЗОВ".

Однак депутати цю пропозицію не підтримали.

Надрукувати
мітки:
коментарів