Поділитись:

Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)

Субота, 28 жовтня 2017, 19:00

"WEST RЕST FORUM 2017", який відбувався у п'ятницю, 27 жовтня, у арт-кафе "Стоп-Кадр", що знаходиться у РЦ "Adrenalin City", дивував майстер-класами.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯК У ЛУЦЬКУ НА ФОРУМІ РАВЛИКІВ ЇЛИ

Шеф-кухар франківського ресторації "Profiterole" Анатолій Ларчев приготував для учасників форуму цитрусові вареники з маринованим коропом і кремом з мідій. Їх тісто приготовлене із особливого апельсинового желе, а подача відбулася із листям буряка.

Подивитися, а то й скуштувати страву української кухні, проте таку екзотичну, зголосилися майже всі учасники форуму.

Охочі питали про особливість крему та інші кулінарні секрети, з якими кухар залюбки ділився. Адже вважає, що Луцьк і Івано-Франківськ не можуть бути конкурентами, бо міста мають працювати над українською кухнею, її збагаченням, вдосконаленням та урізноманітненням.

Надрукувати
мітки:
коментарів