Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)
"WEST RЕST FORUM 2017", який відбувався у п'ятницю, 27 жовтня, у арт-кафе "Стоп-Кадр", що знаходиться у РЦ "Adrenalin City", дивував майстер-класами.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯК У ЛУЦЬКУ НА ФОРУМІ РАВЛИКІВ ЇЛИ
Шеф-кухар франківського ресторації "Profiterole" Анатолій Ларчев приготував для учасників форуму цитрусові вареники з маринованим коропом і кремом з мідій. Їх тісто приготовлене із особливого апельсинового желе, а подача відбулася із листям буряка.
Подивитися, а то й скуштувати страву української кухні, проте таку екзотичну, зголосилися майже всі учасники форуму.
Охочі питали про особливість крему та інші кулінарні секрети, з якими кухар залюбки ділився. Адже вважає, що Луцьк і Івано-Франківськ не можуть бути конкурентами, бо міста мають працювати над українською кухнею, її збагаченням, вдосконаленням та урізноманітненням.
На луцькій автостанції будують новий торговий центр (фото)
Скільки потрібно грошей для комфортного життя у Луцьку (відео)
Квартира у Ковелі, будинок на Житомирщині та 1,5 млн зарплата: що в декларації заступника прокурора Волині (відео)
У нацпарку в Луцькому районі «чорні» лісоруби зрізали дуб-патріарх (фото)
Підкинуло і розвернуло: у Луцьку на перехресті зіткнулися легковики (відео)