Поділитись:

За закритими дверима: про що Гройсман говорив з волинськими бізнесменами

Вівторок, 24 жовтня 2017, 14:00
За закритими дверима: про що Гройсман говорив з волинськими бізнесменами

Під час свого візиту до Волині, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провів закриту зустріч з представниками волинського бізнесу.

З достворіних джерел, ІА" Конкурент" стало відомо про що саме говорив очільник уряду та які питання піднімали перед ним.

Як ми писали раніше, Володимир Гройсман запізнився на зустріч. Щоправда, за словами джерела, на такий же час він її й продовжив.

Інсайдер розповідає, що бізнесмени не співали дифірамби прем'єру, а озвучували реальні проблеми бізнесу, як спільні для всіх, так і вузькогалузеві. Особливою активністю відзначилися аграрії та будівельники.

У зверненні до прем'єр-міністра, вони нарікали на недостатньо розвинуту інфраструктуру в області, дороги та логістику. Також скаржилися на тиск з боку силових та фіскальних органів (СБУ, ДФС тощо).

Окрім того, будівельники піддали критиці закон, що вступив в дію у червні 2017 року щодо удосконалення містобудівної діяльності.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 20 жовтня, Гройсман відвідав Волинський обласний перинатальний центр, ознайомився з ремонтом на дорозі Н-22 Устилуг-Луцьк- Рівне та з роботою підприємства "Modern-Expo".

Читайте також: "ГРОЙСМАН НА ВОЛИНІ, АБО ДИВНИЙ ТА СУМБУРНИЙ ДЕНЬ (ФОТО)"

Надрукувати
мітки:
коментарів